Dierenkliniek Kortenoord Wageningen

You are here Home  > Dierenartsen >  Dierenkliniek Kortenoord Wageningen

Dierenkliniek Kortenoord is al ruim 20 jaar een begrip in diergeneeskundig Nederland. Het begon allemaal in de kleine praktijk in het centrum van Wageningen. Onze trouwe klanten weten zich dit nog goed te herinneren. Zij kwamen Steven Schukking daar nog als “jong broekie” tegen. Hij heeft samen met zijn toenmalige collega’s in 1990 de grote stap gezet om de kliniek in de wijk Noord-West op te zetten. Daar is ook de naam “Dierenkliniek Kortenoord” geboren.

In de afgelopen jaren is de kliniek zich steeds blijven ontwikkelen, naar de meest moderne maatstaven. Vanaf 1994 werken Steven Schukking en Frans Smeur intensief samen. Vanaf 2007 werkt ook Marèse van Haneghem mee in ons team van dierenartsen en Monique Engelkes versterkt het dierenartsenteam vanaf september 2012.

Dierenkliniek Kortenoord biedt u de beste diergeneeskundige zorg voor uw gezelschapsdier. Dag in dag uit staan wij voor u klaar met ons team van de vier dierenartsen en dertien enthousiaste medewerkers. Elke dierenarts heeft zijn of haar eigen interessegebied, waardoor wij als team optimale kwaliteit kunnen leveren. Samen met u proberen we tot de beste behandeling van uw huisdier te komen. Honden, katten, konijnen, knaagdieren en vogels, alle gezelschapsdieren zijn van harte welkom. Een ongedwongen sfeer en een persoonlijke behandeling zijn kenmerkend voor Kortenoord. En dit alles uiteraard in een goed geoutilleerde kliniek met moderne apparatuur.

En Kortenoord gaat een stap verder. Waar de reguliere diergeneeskunde ophoudt, gaan wij door: homeopathie of acupunctuur biedt in veel gevallen een beter gezondheidsperspectief. De kracht van Kortenoord ligt in de kennis van zowel recente reguliere als de additieve diergeneeskunde. Door de uitdrukkelijke keuze voor additieve, aanvullende diergeneeskunde, natuurgeneeswijze als homeopathie, fytotherapie en acupunctuur om dergelijke behandelingen in zeer uitgebreid en grondig overleg met de eigenaar te doen. Dit geeft de dierenartsen en paraveterinairen binnen onze kliniek een voorsprong. Zij weten als geen ander hoe belangrijk de communicatie met u is en dat een goede behandeling van uw dier alleen kan in directe samenwerking met u.


Our address

Address:
Rietveldlaan 80 6708 SB Wageningen
GPS:
51.9815013, 5.644814799999949
Telephone:
0317-412432
info@kortenoord.com
Web:
http://www.kortenoord.com

Opening Hours

Monday:
8.00-19.30
Tuesday:
8.00-19.30
Wednesday:
8.00-19.30
Thursday:
8.00-19.30
Friday:
8.00-19.30
Saturday:
9.00-12.00
Sunday:
Gesloten

Leave a review

Prijs
Praktijk
Medewerkers
Service
Lief voor uw dier?

Comments are closed.